Poufność i bezpieczeństwo transakcji

Polityka prywatności


Ciasteczka

Korzystając z serwisu planetawolbrom.pl mogą zostać umieszczone na Twoim komputerze ciasteczka (ang. cookies). Są to małe pliki tekstowe służące do identyfikowania internauty przy ponownych odwiedzinach. Nie naruszają one w żaden sposób Twojej prywatności, gdyż nie gromadzą o Tobie żadnych danych. Stanowią tylko i wyłącznie informację dla serwisu, że odwiedziłeś już naszą stronę.

 

Ich obsługa nie jest warunkiem koniecznym do przeglądania strony internetowej planetawolbrom.pl, aczkolwiek będzie pomocna przy tworzeniu statystyk odwiedzalności strony. Są one jednak wymagane przy korzystaniu z konta w serwisie.

 

Konto

Zakładając i korzystając z konta w serwisie planetawolbrom.pl, akceptujesz regulamin serwisu planetawolbrom.pl .

 

Aby móc zalogować się na swoje konto, użytkownik musi posiadać przeglądarkę WWW z włączoną obsługą ciasteczek (cookies).

 

Dane osobowe

Podanie danych jest warunkiem używania serwisu.

 

Libre gwarantuje zachowanie poufności danych osobowych zawartych w niniejszym zgłoszeniu zgodnie z wymogami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. z 1997 r., Nr 133, poz. 883 z późniejszymi zmianami).

 

Żadne dane osobowe nie są przekazywane osobom trzecim chyba, że wymagają tego przepisy obowiązującego prawa (np. przy prowadzeniu postępowania karnego). Administratorem danych osobowych jest Libre. W przypadku usunięcia danych przez użytkownika jest to równoznaczne ze zrezygnowaniem z korzystania z danej usługi w serwisie.

 

Libre dołoży należytej staranności, aby zagwarantować ochronę przechowywanych danych. Jednakże to w gestii użytkownika leży utrzymanie w tajemnicy informacji pozwalających na uzyskanie dostępu do jego konta w serwisie planetawolbrom.pl. Informacjami takimi są: nazwa użytkownika w połączeniu z hasłem, ciasteczka autologowania (tworzone przez serwis planetawolbrom.pl na komputerze użytkownika w przypadku zaznaczenia odpowiedniej opcji w ustawieniach konta).

instagram

@planeta_piekna